meisjes pagina

Meidenavond Organiseren
 
Iedereen heeft wel eens een meidenavond/beautynight/filmavond gehad. Het lijkt allemaal heel erg makkelijk om dat te organiseren, maar eigenlijk is het toch nog best wel lastig! Daarom hier een paar tips voor het gezelligste meidenavondje :]
 
 
 
Wie?
Spreek af met wie je de avond gaat houden. Nodig geen mensen uit die je niet mag, ook niet omdat ze anders de enige zijn die niet uitgenodigd worden. Het is natuurlijk veel gezelliger met mensen die je allemaal aardig vind, dan hoef je je niet de hele tijd aan iemand te ergeren. Spreek ook niet met teveel mensen af, dan word het veel te veel chaos en word je helemaal gek. 6 Is het maximum.
 
Wanneer?
Ga niet te moeilijk doen over wanneer de avond gehouden gaat worden. Laat iemand gewoon een datum prikken en kijk of iedereen daar kan. Als het steeds dezelfde persoon is die niet kan omdat ze bijvoorbeeld de volgende dag een hockeywedstrijd heeft, doe het dan zonder haar, want anders komt het er nooit van. En er komt vast nog wel een keer een avond waar zij wél bij is.
 
Waar?
Het handigste is natuurlijk als je het huis voor je alleen hebt, dan heb je niet zoveel last van zeurende ouders. Is dit niet mogelijk, dan doe je er zoveel mogelijk aan om je ouders zo min mogelijk van jullie gehyper te laten horen, anders kun je nooit meer zoiets gezelligs bij jou thuis doen! Verplaats je ouders dus naar zolder, en ga zelf in de woonkamer liggen.
 
Het eten.
Heel erg belangrijk is natuurlijk het eten. Als avondeten kun je natuurlijk heel makkelijk gewoon een pizza bestellen, maar het is ook leuk om met z'n allen te koken! Worden je ouders ook blij van :] Voor 's nachts heb je gewoon zoveel mogelijk ongezond en zoet eten nodig. Laat iedereen zoveel snoep meenemen als zij denkt dat ze in een avond op kan, dan heb je zeker genoeg en waarschijnlijk heb je nog heel erg veel over. Je kunt ook met z'n allen brownies of taart gaan bakken.
 
 
 
Films.
Een meidenavond is geen meidenavond zonder een paar leuke films. Waarschijnlijk heeft niet idereen die komt dezelfde filmsmaak, dus zorg dat je verschillende soorten films hebt! Dus niet alleen maar horror of alleen maar romantische komedies.
 
Romantische komedies:
- A Cinderella Story
- Bridget Jones
- The Holiday
- It's a boy girl thing
- Angus, Thongs And Perfect Snogging
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Horror:
- Disturbia
- The Grudge
- SAW
- Death Silence
- When a stranger calls
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En als je educatieve films wil kijken ><
- Spartacus
- Ben Hur
- Hanibal
- Animal Farm
- Tinky
 
 
 
 
 
 
[ Okee, die onderste zijn allemaal dood saai, en van de horrors heb ik alleen de bovenste gezien, maarja :P ]
 
Praten
Iets wat je op een meidenavond natuurlijk altijd doet, is praten, en dan voornamelijk roddelen. Als al je gespreksstof op is, zorg dan dat je een paar leuke tijdschriften heb liggen, daar staan genoeg leuke dingen in, zoals:
 
- Een invulverhaal in de CosmoGirl
- Quizzen staan in bijna ieder tijdschrift wel
- En natuurlijk de Seks verhalen uit de Girlz! XD
 
 
 
Beauty
Onmisbaar: het beautygedeelte. Laat iedereen al zijn make up, steiltangen, krultangen, maskertjes en hun andere beauty gedoetje meenemen. Maar, ga niet te proffesioneel doen en al je vriendinnen mooi opmaken, het is het leukste als iedereen er aan het eind verschrikkelijk uit ziet =D En pas op voor nagellak flesjes en losse oogschaduw poeders die om kan vallen, je hebt echt geen zin om het op te ruimen de volgende dag!
 
 
 
Nu heb je een paar tips, maar de allerbelangrijkste regel is: Organiseer niet alles tot in de puntjes, maar laat het gewoon een beetje z'n gang gaan, dat zijn de leukste meidenavondjes!

De 8 tips haartips

Nog meer tips

van Selena-Love

1. Met een beetje bier van je vader of een ei kan je je haar zo glanzend maken. Het is dan glanzend en zacht.

2. Gebruik een shampoo die je haar niet kapot maakt, vet maakt.

3. Gebruik niet te veel shampoo maar ook niet te weinig. Hoeveel je haar nodig heeft.

4. Borstel je haren met een borstel dat niet zeer doet. Je wilt mooi haar maar dat lukt alleen met een goede borstel. Niet met een borstel die je haar alleen maar pijn doet of beschadigt.

5. In de zomer heeft je haar meer aandacht nodig dan in de winter. In dezomer wordt het snel vet. In de winter minder snel.

6. Je haar moet ook maandelijks geknipt worden. Gewoon de puntjes. Anders split je haar. Het gespleten haar is dood en helemaal niet mooi en goed voor je haar.

7. Je haar wassen gaat beter in de douche dan in een bad.

8. Je haar vraag veel tijd! Dus als je mooi haar wilt, besteed er dan tijd aan.

 

 

De theelepel ...

Niet alleen om thee mee te drinken ...

van Jennifer (lolo777)

Mmm, thee! Als ik er aan denk, loopt het water me in de mond.
Als je thee drinkt, heb je een theelepel nodig. Maar met een theelepel kun je meer dan enkel thee drinken! Je kan er je hooikoortswallen of slaapwallen mee wegtoveren in 1, 2, 3.
Dat gaat zo:

Wat heb je nodig?
- een doodgewone theelepel
- een plastieken maatbeker
- zes ijskoude ijsblokjes ... brrr!
- 40 cl koud water

Hoe doe je het?
Pak de maatbeker en giet al het water erin. Giet ook de ijsblokjes erin. Steek het lepeltje erin en laat vijf minuutjes zitten. Daarna druk je het lepeltje tien minuutjes tegen je wal. Daarna laat je het lepeltje vijf minuutjes nog in het ijskoude bakje zitten. Druk het lepeltje daarna tegen je andere wal. En ... klaar!!! Ontdek prachtige ogen.
Duur in totaal: een half uurtje

Kranten-nagellak

Lees hier het laatste nieuws ...

van Ennail-21

Versier je nagels met een krant!

Wat heb je nodig: Lichte nagellak, een krant, parfum, doorzichtige nagellak en een schaartje.

1. Lak je nagels met de lichte kleur en wacht tot het droog is. 
2. Knip een stukje krant, zodat het op je nagel past. 
3. Spuit parfum op een nagel, en leg het stukje krant erop, even aandrukken.
4. Lak de doorzichtige nagellak er overheen. 
En klaar!

Doe maar 1 nagel te gelijk. Laat het er niet lang op zitten! Het is er makkelijk er af te halen met nagellak-remove. Niet 100% waterproof!

Veel plezier en succes!

passen bij jouw ogen?

Welke kleuren?

van Roos-xxx

Vind hier uit welke kleuren oogschaduw mooi bij jouw ogen passen! :-)

 

Voor blauwe of grijze ogen:

  • Taupe, grijs, violet, paars, donkerblauw (een tint donkerder dan de kleur van je ogen laat ze pas echt blauw lijken!), zwart (meng het met helder blauw voor een "smokey" effect).
  • Iets aparter: fucsia, zilver, turquoise (haalt iedere tint blauw op).

 

Voor groene of groenbruine ogen:

  • Altijd goed: bruin, abrikoos, paars, khaki of mosgroen (omdat ze tot dezelfde kleurfamilie horen lichten ze groene ogen op).
  • Iets aparter: goud, lime, grasgroen, helder paars (super modern =D)

Bruine ogen:

  • Altijd goed: koper, brons, champagne (is hetzelfde als zachtroze met een beetje abrikoos), bruin (voor de reebruine ogen look), beige, khaki-groen.
  • Iets aparter: zalm, koningsblauw, lime, knalroze.

Je lievelingskleur verklapt meer dan je denkt...

Je lievelingskleur zegt meer over je dan je denkt

van MissFashion0311

Oranje
Je bent een gangmaker en houdt van het leven en de liefde. Dankzij je warme karakter heb je veel goede vrienden, maar pas op dat je die niet manipuleert om er zelf beter van te worden. Probeer jezelf te vertrouwen, in plaats van anderen.

Blauw
Je bent een rustig en sterk type en iedereen kan op jou rekenen. Je zegt wat je denkt, ook al verschilt je mening vaak met dat van anderen.Toch geef je jezelf niet vaak bloot. Je kunt wel wat meer avontuur gebruiken, probeer eens iets nieuws!

Roze
Met je warme en vriendelijke aard geef je iedereen een goed gevoel. Je bent er altijd voor je vrienden en hoopt dat je daar iets voor terug krijgt. Maak je minder druk of iedereen je wel aardig vindt, en zeg vaker wat je echt van iets vindt.

Paars
Je bent diepgaand, slim en weet wat je wilt. Mensen willen graag met je bevriend zijn omdat je zo begripvol bent. Iedereen houdt van je verantwoordelijkheid, maar je mag soms ook wel wat losser in het leven staan. Probeer wat meer te relaxen.

Zwart
Je bent slim, efficient, stijlvol en soms geheimzinnig. Het liefst ben je altijd met iemand samen, maar let er wel op dat je jezelf blijft. Je kunt niet altijd overal controle over hebben, dus laat ook eens los; daar word je veel gelukkiger van.

Groen
Als je ergens aan begint,dan maak je het ook af. Je bent evenwichtig, netjes, Down to earth en een goede vriendin. Je houdt absoluut niet van ruzie. De dingen die je doet, doe je goed, maar wees niet jaloers op mensen die nog succesvoller zijn dan jij.

Rood
Jij motiveert iedereen met je oneindige enthousiasme. Soms drijf je iets te veel je zin door, maar dankzij je lieve en gulle karakter wordt dat je snel vergeven. Boos worden kun je ook. Wees daar voorzichtig mee, je kunt er een vriendin door verliezen.

Geel
Je staat met je vrolijke, opgewekte karakter heel positief in het leven. Je bent een wereldverbeteraar en je gaat door het vuur om je idealen te bereiken. Vergeet alleen niet ook naar anderen te luisteren, want jouw menig hoeft niet altijd de juiste te zijn.